Restaurant

Maten som serveres ved fjellstua er i stor grad basert på lokale råvarer og norske mattradisjoner.

Gilbert Belleteste, vår franske kjøkkensjef har jobbet på Halne i 33 år, og har medvirket til at Halne har blitt kjent for sin gode mat og som et naturlig stoppested for mange forbipasserende bilister.

Han har satt sammen en stor og variert meny, med blant annet selvfisket fjellørret fra Halnefjorden, en del selvjaktet vilt i ulike varianter, hjemmelaget rømmegrøt i tillegg til mer internasjonale retter.

Så her er noe for en hver smak!

Halne Fjellstova
Geirmund Tormodsgard
3576 Hol
Norge

web: www.halne.no
epost: post@halne.no
telefon: +47 53665712
mobil: +47 99443389
Halne Fjellstova
Geirmund Tormodsgard
3576 Hol
Norge
web: www.halne.no
epost: post@halne.no
telefon: +47 53665712
mobil: +47 99443389
Halne Fjellstova
Geirmund Tormodsgard
3576 Hol
Norge
web: www.halne.no
epost: post@halne.no
telefon: +47 53665712
mobil: +47 99443389